Het unieke muzikale oeuvre van Henk Klop

Als musicus heeft Henk Klop diepe indruk gemaakt met zijn vele orgelconcerten in binnen- en buitenland. Concerten die zich kenmerken door grote virtuositeit en muzikaliteit.

Vanaf nu zijn deze opnamen te koop als CD-boxset. In deze uitgave zijn ook de improvisaties opgenomen voor orgel en piano, een genre waarin Henk klop een absolute grootmeester was. Dankzij deze verzameling van 21 CD’s kunt u (opnieuw) kennis maken met deze prachtige muziek van Henk Klop. Geniet van historische opnames van diverse Radioconcerten van Henk Klop met eigen orgelwerken en improvisaties en orgelwerken uit de gehele breedte van de orgelliteratuur.

In 1971 behaalde hij cum laude de Prix de Virtuosité in Parijs bij Jean Langlais. Op 23 maart 1972 behaalde Henk Klop eveneens cum laude de Prix d’Excellence in de Grote of St..Laurenskerk te Rotterdam. Van dit concert is in deze box een cd- opname opgenomen.

Verder treft u unieke opnamen aan van orgelconcerten gegeven te Parijs, Gorkum, Breda, Haarlem, Amsterdam,Rotterdam en Lisse met o.a. werken van Franse componisten, zoals Marcel Dupré e.a. De box bevat ook een tweetal CD’s met piano-improvisaties.

De volledige website http://www.henkklop.nl gaat over een aantal maanden online. U kunt de oude site hier nog bezoeken.
*De CD boxset is weer volledig verkrijgbaar!

Wilt u de deze CD-boxset bestellen? Vul dan het formulier hieronder volledig in, en maak het bedrag a € 90,- (*aantal) over naar rekening-nr NL16RABO0325092745 t.n.v. C. Verheij, met vermelding van uw adres gegevens. Vervolgens wordt de CD-boxset (zolang de voorraad strekt) verstuurd naar u.

Bedankt voor het invullen van dit formulier.
Let op: In de maand juli zal de 2e oplage van de CD boxset verschijnen.
Er is iets foutgegaan bij het versturen van dit formulier.
Alle afbeeldingen op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming voor andere doeleinden gebruikt worden